Selecteer een pagina

automotive
klant contact centrum

Betaalbare oplossingen voor het autobedrijf;

backoffice, lease-sturing, verzekeringen, Marketing, Verduurzaming en INKOOPvoordeel

Onze kracht als geruisloze motor achter uw autobedrijf?

i

Autoverzekeringen

In samenwerking met Your Benefits is DoenWijWel in april 2022 gestart met de nieuwe autoverzekering IziWise. Doelstelling van dit product is dat het autobedrijf grip blijft houden op mogelijke schadegevallen en zelf kan bepalen of hij deze zelf wil uitvoeren of wil uitbesteden. De omzet blijft hiermee dus bij het autobedrijf zelf en daarmee ook de grip op de bestaande klant. De klant zelf is hiermee voordeliger uit ten opzichte van andere aanbieders! Lees hier meer.

(Lease) onderhoudssturing

Voor het landelijk concept LeaseProf verzorgen wij al enkele jaren de backoffice in alle onderhoudsaanvragen. In nauw overleg met diverse leasemaatschappijen het afgesproken servicekader dagelijks gemonitord en bewaakt. Zowel het autobedrijf als de leaserijder wordt vroegtijdig geïnformeerd zowel per mail als per telefoon zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Marketing

Meer auto’s op de brug! Met marketing verhoog je je omzet, maar dat kost veel tijd en geld. Door samen met DoenWijWel Automotive uw marketingstrategie te bepalen kunt u daar fors op besparen. Dat kan omdat wij het collectief aanpakken!

Verduurzamen

Nooit meer betalen voor uw energie! DoenWijWel Automotive biedt u als ondernemer de kans om budgetneutraal uw bedrijfspand volledig energieneutraal te maken. Waarom? Aan de ene kant voor het milieu aan de ander kant voor uw portemonnee, maar  vooral omdat het moet!

l

Collectief Inkoopvoordeel

Samen staan we sterk! Collectief inkopen is niets nieuws, door met een groep ondernemers in één keer groot in te kopen krijg je beter voorwaarden en scherpere tarieven. Bij DoenWijWel Automotive benaderen we elk product en dienst met een collectieve gedachte.

 

Uw klantcontactcentrum en marketingbureau met ruime
automotive-ervaring!

Klantcontactcentrum met succesvolle samenwerkingen

Online marketing bureau Groningen Bandenprof
Online marketing bureau Groningen Leaseprof
Online marketing bureau Groningen telesignal

contactformulier